Palmblad bord 11x6x1cm BIO

Palmblad bord 11x6x1cm BIO

Inhoud 400 stuks
Duurzaam product

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Altijd lage verzendkosten

Bedrukken? Bij veel producten mogelijk!

Beoordeeld met een 9.4 door onze klanten

Voor- en nadelen

Volledig plasticvrij
Composteerbaar volgens EN13432
Natuurlijke en stevige look en feel
Geschikt voor gebruik in de magnetron en oven
Duurzaam alternatief voor plastic borden
Niet elk bakje is gelijk door het natuurlijke product palm
Lastig afsluitbaar en minder geschikt voor to-go

Omschrijving

Ben je op zoek naar een bord die net even anders dan andere? Dan is dit 100% biologisch afbreekbare bord van palmblad een goede optie! Deze natuurlijke disposable is 11 bij 6 bij 1 cm groot en heeft een natuurlijke look en feel. Hij is ideaal om amuses of andere kleine hapjes en snacks te serveren. Bovendien is het bord geschikt voor koude en warme gerechten en kan hij zowel in de magnetron als in de oven en zelfs in de vriezer.

Palmblad is natuurlijk restafval van palmboom plantages. Door het hele jaar heen, gedurende de groei, verliest de boom zijn bladeren. Voorheen werd hier niets mee gedaan, de bladeren belandden bij het afval of werden zelfs verbrand. Tegenwoordig worden de bladeren verzameld, gewassen en gedroogd om vervolgens onder andere gebruikt te worden voor onze friendly disposables.

Disposables van palmblad zijn voedselveilig, smaak- en geurneutraal en olie-, vet- en vochtbestendig. Verder kunnen onze palmblad disposables gewoon bij het GFT-afval, omdat ze 100% composteerbaar zijn volgens de Europese norm EN13432.

Ben je op zoek naar duurzame disposables voor jouw assortiment? Dan zijn producten van palmblad een mooie oplossing. Naast dit bord hebben we allerlei disposables in diverse vormen en maten, gemaakt van duurzame materialen. Zoek je een ander bord? Bekijk hier het gehele assortiment borden

Fysieke eigenschappen
Lengte (mm) 110
Breedte (mm) 60
Hoogte (mm) 10
Materiaal Palmblad
Kleur Nature, Bruin, Geel
Vorm Ovaal
Aantal vakken 1
Specificaties
Artikelnummer 9987135
Voedselveilig
Biologisch afbreekbaar
Stuks per doos 400
Plasticvrij