Vacature: Fulltime accountmanager binnen- & buitendienst

Wat ga je doen?

Als fulltime accountmanager ga jij met je sales talent aan het werk. Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe klanten, zowel vanaf ons kantoor in Groningen als buiten de deur. 50% van je werktijd werk je op kantoor, de andere 50% ga je op pad. Jij kan potentiële klanten overtuigen en hebt goed inzicht in wat de eventuele behoeftes zijn.

Voor deze functie moet je goede communicatieve skills hebben, zowel telefonisch als op locatie. Je bent altijd op zoek naar nieuwe potentiële klanten die je met jouw enthousiastme kan overtuigen van onze mooie producten. Is de ideale klant in Maastricht? Dan hoort een hotelovernachting daar wel bij natuurlijk!

Werken bij TakeAware

Sinds 2020 is TakeAware B.V., met filialen in Groningen en Baflo, een serieuze speler op de friendly disposables markt. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen. We winden er geen doekjes omheen: wij willen duurzaamheid.

Met een gezonde dosis zelfzekerheid maken we graag vernieuwende keuzes. Wij hebben het hart op de tong, dromen van mooie idealen en zijn bovenal doeners. De rode draad binnen onze organisatie is naast servicegerichtheid, om te blijven vernieuwen en nooit stil te staan. We zoeken altijd naar manieren om het nog beter te doen.

Als fulltime accountmanager in Groningen ga je aan het werk van maandag t/m vrijdag. Jij bent een echte aanpakker dus vind je het niet erg om een doordeweeks avondje mee te pakken.

Wat wij bieden:

  • Een salaris tussen de €2.100,- en €2.600,- per maand;
  • Een fulltime functie als accountmanager in Groningen;
  • De ideale kans om met het bedrijf mee te groeien;
  • Gezellig team met informele werksfeer.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Relevante ervaring in de sales;
  • Jij bent gedreven om carrière te maken binnen een commerciële functie.

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stel jezelf aan ons voor: erwin@takeaware.nl