DTP'er

Wil jij werken bij een snelgroeiend, jong bedrijf in hartje Groningen? Heb je affiniteit met duurzaamheid en ben je creatief? Dan is deze functie bij TakeAware iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een creatieveling om ons designteam aan te vullen. Heb je ervaring met Illustrator, InDesign en Photoshop? Lees dan snel verder! 

Over TakeAware 

TakeAware is een serieuze speler op de friendly disposables markt. Sinds de start van TakeAware, in 2020, doen we continu ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Denk hierbij aan papieren tasjes, snackbakjes, bekers en andere producten, veelal voor bedrijven. Ons doel? Om binnen 4 jaar marktleider te worden in de Benelux. Daarnaast streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen. We winden er geen doekjes omheen: wij willen duurzaamheid! 

De werkzaamheden 

Vrijwel al onze producten kunnen bedrukt worden met een logo of huisstijl van onze klanten. Dagelijks komen er aanvragen binnen van (potentiële)klanten. Komt er een aanvraag binnen? Dan kan jij meteen aan de slag met het maken een ontwerp! Het door jou gemaakte drukbestand zal vervolgens gebruikt worden om duizenden producten te bedrukken. Hoe leuk is het om jouw eigen designs tegen te komen bij de meest hippe zaakjes door heel Europa!? 

Naast het behandelen van de aanvragen zal je onze huidige designer ondersteunen met andere grafische werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van flyers, banners en productfoto's.  

Wat wij zoeken is iemand die... 

… oog heeft voor de kleinste details 
… kennis heeft van druktechnieken en drukklare pdf-files kan maken 
… kan werken binnen de lijnen van onze huisstijl 
… vector bestanden kan maken van pixels bestanden 
… ervaring heeft met Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop  
… op de hoogte is van de laatste designtrends 

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 2.800,- per maand (o.b.v. 40 uur)
  • De ideale kans om met het bedrijf mee te groeien 
  • Gezellig team met een informele werksfeer
  • Het mooiste (gloednieuwe!) kantoor van Groningen
  • Iedere dag vers fruit
  • Deelname aan het fietsplan
  • Pensioensregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Toffe VrijMiBo's  

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stel jezelf aan ons voor: personeel@takeaware.nl