Yes, we zijn live!

Zo’n anderhalf jaar geleden is het idee ontstaan om deze webwinkel te starten. En nu is het moment daar, we zijn live! Helaas geen lintje om feestelijk door te knippen of glas bubbels om aan jullie uit te delen, maar we kunnen dit moment natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

Hoe het is ontstaan

Na steeds meer vraag vanuit de markt en de toenemende wereldwijde aandacht voor de nadelen van plastic en de daarbij behorende plastic soep, is er vorig jaar zomer besloten om het idee handen en voeten te geven en het daadwerkelijk op poten te gaan zetten! Zeg nou zelf, deze webshop ziet er toch gewoon tof uit? We zijn zelf natuurlijk hartstikke trots en hopen dat we anderen kunnen overtuigen om stappen te maken en duurzamer te worden.

Met onze webshop vol friendly disposables zetten we de eerste stap richting een duurzame wereld waarbij plastic disposables tot het verleden behoren. Natuurlijk begrijpen we heel goed dat dit niet zo 1,2,3 is gedaan, daarom vind je in onze digitale schappen duurzamere alternatieven. Zo is er voor ieder wat wils.

Verder geloven wij dat het ontzorgen in duurzame disposables altijd beter kan, we willen blijven vernieuwen en staan nooit stil. Daarom zoeken we altijd naar manieren om het nog beter te doen en staan we open voor feedback. Feedback van jou! Dus laat het vooral weten als je bijvoorbeeld iets mist in ons assortiment of wanneer de site nog gebruiksvriendelijker kan.

Neem lekker de tijd en neus rustig door onze schappen. Heb je hulp nodig of kan je niet vinden wat je zoekt? Je kan ons op ieder moment bereiken voor vragen, we helpen je graag verder. Bel ons via 050 747 0003, vul het contactformulier in op de site of mail naar info@takeaware.nl.