De goedkoopste in duurzamere disposables

Om ervoor te zorgen dat duurzame disposables altijd beschikbaar zijn tegen een zeer scherpe prijs, hebben wij een groot aantal disposables in eigen productie. Een ander groot voordeel is dat we daardoor grote voorraden tot onze beschikking hebben. Benieuwd wat dat betekent voor jou als klant?

Altijd een duurzamer alternatief

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat is dan ook precies de reden dat wij duurzaamheid beschikbaar willen maken voor iedereen. Van de lokale snackbar tot het chique restaurant in de stad en de kantine op de sportclub. Om dit streven waar te maken is een grote voorraad onmisbaar!

Consistency is key

Een ander voordeel van onze grote voorraad is zodat we consistentie kunnen bieden. Ofwel, producten zijn hetzelfde en er vinden geen continue veranderingen plaats in product of materiaal. Zo weet je wat je precies wat je kan verwachten bij een volgende bestelling.

Scherpe prijzen

Wegens het grote aantal disposables die we in eigen productie hebben en de goede deals die we sluiten met onze leveranciers, bieden we onze duurzame disposables aan tegen scherpe prijzen. Wanneer je overstapt op duurzame alternatieven kan je zelfs meer marge creëren! Nieuwsgierig hoe je dat kan doen? Lees dan hier verder.

Betrouwbaar

Door onze consistentie in producten en kwaliteit weet je precies wat je van ons verwachten kunt. En dat is niet het enige punt waar onze betrouwbaarheid naar voren komt. Dankzij de grote voorraad is de betrouwbaarheid van onze levering ontzettend hoog!