Allerhoogste kwaliteit in de markt

Wij zien kwaliteit als een groter geheel. Naast het feit dat onze duurzame disposables uit de beste materialen gemaakt zijn, stellen we de klant centraal. Hoe we dit doen? Door simpelweg het bestel gemak te vergroten en daarnaast altijd klaar te staan voor onze klant. Geen gedoe voor jou is daarom ons uitgangspunt.

Friendly Disposables

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. Wij bieden altijd een duurzamer alternatief. Het gros van onze producten draagt dan ook bij aan een circulaire economie. Ofwel, producten krijgen een tweede leven en worden niet simpelweg verbrand of op de afvalhoop gegooid.

Alles draait om friendly disposables. Samen zetten we stappen richting duurzaamheid, waarbij we het niet te zwaar maken. Wij helpen jou om hapje voor stapje duurzamer te worden. Mede dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij dit bieden. Zo is er namelijk altijd een duurzamer alternatief beschikbaar. Zo maak je een keuze die het beste bij jou past.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij het maken van keuzes spelen prijs en kwaliteit een grote rol. Dat beseffen wij ons maar al te goed! Daarom bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding die we maar kunnen! We houden de prijzen zo laag mogelijk. Dit kunnen we waarmaken vanwege het grote aantal disposables dat wij zelf in productie hebben. Daarnaast hebben we prettige samenwerkingen met leveranciers, waardoor wij altijd een duurzaam alternatief kunnen bieden.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies om duurzamer te worden? Neem dan contact op met onze klantenservice via 050 747 00 03 of stuur een bericht via ons contactformulier.