Friet Scoop middel Kraft FSC® gecertificeerd BIO

Friet Scoop middel Kraft FSC® gecertificeerd BIO

Inhoud 1000 stuks
Duurzaam product

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Altijd lage verzendkosten

Bedrukken? Bij veel producten mogelijk!

Beoordeeld met een 9.4 door onze klanten

Voor- en nadelen

100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar volgens EN13432
Gemaakt van FSC® gecertificeerd papier(pulp)
Minder geschikt voor saus

Omschrijving

Wil je friet graag net wat anders serveren dan met een traditioneel bakje? Dan is deze 100% biologisch afbreekbare frietscoop is een goede manier. Deze duurzame disposable is 9 bij 13,2 bij 13 cm groot en is daarom ideaal voor het serveren van middelgrote porties patat. Deze frietscoop van kraft karton wordt gemaakt van FSC® gecertificeerd papierpulp en is herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling.

Producten en materiaal die aan de FSC® richtlijnen voldoen worden gemaakt van hout afkomstig van verantwoord beheerd bosgebied. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen. Dit frietbakje is gemaakt van FSC® gecertificeerd papier met een bio plastic coating van PLA. Door deze aangebrachte coating is het bakje voedselveilig en vetvrij.

Ben je op zoek naar duurzame disposables voor jouw assortiment? Dan zijn de producten van kraft karton een mooie oplossing. Naast deze fritesbakjes hebben we allerlei disposables in diverse vormen en maten, gemaakt van duurzame materialen. Dit niet de friet verpakking die je zoekt? Bekijk alle frietbakjes

Fysieke eigenschappen
Lengte (mm) 90
Breedte (mm) 132
Hoogte (mm) 130
Materiaal Karton
Kleur Kraft
Vorm Rechthoek
Coating PLA (Polymelkzuur)
Aantal vakken 1
Specificaties
Artikelnummer 9987212
Voedselveilig
FSC® certificaatcode FSC® C017135
Biologisch afbreekbaar
Bruto gewicht doos (Kg) 8
Stuks per europallet 54000
Stuks per doos 1000