Catering- & Serveerschalen

Met een mooie serveerschaal vallen je gerechten nog meer op! Ga voor een unieke schaal van palmblad of een praktische schaal van gerecycled plastic.

Schalen

46 producten

Pagina

Catering- & serveerschalen kopen?

Heb je een restaurant, cateringbedrijf, foodtruck of ander horecabedrijf? Dan zijn goede schalen en verpakkingen onmisbaar. In ons assortiment vind je veel verschillende cateringschalen. Zo hebben we schalen met bijpassende deksels die perfect zijn voor het bezorgen van gerechten en snacks. Daarnaast hebben we ook palmblad schalen die ideaal zijn voor take away bij restaurants of foodtrucks. 

Take away schalen van verschillende materialen

In ons assortiment vind je schalen van verschillende materialen. Zo hebben we onder andere aluminium serveerschalen, palmblad cateringschalen, houten bakvormen en sushischalen met deksel van100% biologisch afbreekbaar plastic. Daarnaast hebben we kartonnen geschulpte bakjes die ideaal zijn voor take away snacks. We werken voornamelijk met duurzame materialen die 100% biologisch afbreekbaar zijn, zoals suikerriet en Kraft karton. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Producten van suikerriet, worden gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is. Met behulp van warmte en druk wordt de pulp samengeperst en gevormd tot de disposables die je bij ons in de virtuele schappen ziet. Neem vooral eens een kijkje in ons assortiment, bij elk product staat aangegeven welke materialen er gebruikt zijn.    

Schalen bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze wegwerp schalen en bakjes. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope schaaltjes? Naast onze duurzame schalen verkopen we nog veel meer, zoals amusebakjesborden en bestek. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.