Doe ook mee met de week zonder vlees

Bij TakeAware winden we er geen doekjes om: wij willen duurzaamheid. Dat omvat niet alleen het verminderen van plasticgebruik en het tegengaan van de plasticsoep, maar eigenlijk alles wat bijdraagt aan het verbeteren van het milieu. Deze week is de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees en daar haken wij dan ook graag op in.

Volgens de mensen achter deze nationale week is elke dag vlees eten simpelweg niet meer van deze tijd. Er zijn tegenwoordig zo veel goede opties om gewoon heel lekker vegetarisch of zelfs plantaardig te eten, dat je er eigenlijk niet meer omheen kan. Het is een kleine moeite en heeft een onvoorstelbaar grote impact op dier en milieu.

Naast het feit dat er steeds meer vegetarische opties in de supermarkt te vinden zijn, komen er ook steeds meer goeie vegetarische restaurants en take away opties op de markt. Dit gaat niet onopgemerkt voorbij, er wordt namelijk steeds meer aandacht aan deze restaurants besteedt. Zo reikt een zekere thuisbezorg keten elk jaar awards uit, waarbij dit jaar een 100% vegetarisch en vegan restaurant werd uitgeroepen tot absolute gamechanger van Nederland.

Horecaondernemers met vegetarische opties op de kaart hebben al een eerste stap richting duurzaamheid gemaakt betreft het aanbod van hun gerechten. De volgende stap is vaak de keuze voor duurzame alternatieven op andere ‘plekken’ in het bedrijf. In deze bijzondere tijd, waarbij de horeca het met name moet hebben van thuis bezorgen en take away, zijn de duurzame disposables een goede keuze om deze stap te maken. Bij TakeAware vind je een uitgebreid assortiment aan friendly disposables, van salade bakken tot wok to go bekers en van snackzakken tot draagtassen.

Heb je hulp nodig of kan je niet vinden wat je zoekt? We zijn op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur bereikbaar. Bel ons via 050 747 0003, vul het contactformulier in op de site of mail naar info@takeaware.nl.