Folie en Bakpapier

Heb jij een restaurant, lunchroom of andere horecazaak? Dan kan je waarschijnlijk niet zonder vershoudfolie en bakpapier. In ons assortiment vind je een ruim aanbod met aluminiumfolie, vershoudfolie, bakpapier en bijpassende dispensers.

Folie en Bakpapier

17 producten

Bakpapier of folie kopen?

Heb jij een restaurant, lunchroom of andere horecazaak? Dan kan je waarschijnlijk niet zonder folie en bakpapier. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan aluminiumfolie, vershoudfolie, bakpapier en bijpassende folie dispensers. Sommige rollen komen in een kartonnen cutterbox. Daarnaast vind je in ons assortiment ook stalen dispensers in verschillende afmetingen en bijpassende refill rollen.

Aluminiumfolie, vershoudfolie en bakpapier in verschillende maten 

In ons assortiment vind je drie verschillende stalen dispensers voor huishoudfolie. Deze dispensers zijn geschikt voor zowel aluminiumfolie als vershoudfolie in de afmetingen van 30cm, 45cm en 60 cm. De rollen die geschikt zijn voor deze dispensers zijn aangeduid als refill rollen. In onze digitale schappen vind je zowel geperforeerd huishoudfolie als folie zonder scheurranden. Ook onze folie in cutterbox is beschikbaar in verschillende groottes. 

Goedkoop folie en bakpapier kopen op TakeAware.nl

Bij TakeAware bestel je gemakkelijk en snel online jouw disposables. Wij bieden onze producten aan tegen zeer scherpe prijzen en kunnen snel leveren. Heb je meer nodig dan alleen folie of bakpapier? Naast folie en bakpapier verkopen we nog veel meer hygiene disposables zoals dispensers, afvalzakken, handschoenen, navul zeep en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. We zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment.