Actieproducten

Elke maand hebben we een aantal van onze friendly disposables extra scherp geprijsd. Deze maand zijn enkele saladebowls en soepbekers in de aanbieding! Bestel deze maand nog jouw salade poke bowl en profiteer van kortingen tot 25%

Actie

51 producten

Pagina

In de aanbieding

Elke maand staat bij ons in het teken van een bepaald thema. Snacks, bekers, take away, hygiëne, enzovoorts. Is het bijvoorbeeld bowlmaand? Dan zijn diverse snackdisposables in de aanbieding! Een extra scherp geprijsd frikandelbakje A16 of 15% korting op hamburgerbakjes. Is de maand voorbij? Dan verkopen we de snack verpakkingen weer voor de reguliere prijs en is het tijd om de focus te verleggen naar het volgende thema!

Blijf up-to-date

We houden je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen via onze website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen. Op onze kanalen delen we niet alleen de acties, maar ook onze expertise en aanvullingen op ons assortiment. Zo delen we bijvoorbeeld onze kennis over de verschillende milieuvriendelijke materialen, hebben we alle informatie over de SUP richtlijn in een blog gebundeld en geven we tips om te verduurzamen. Daarnaast geven we advies, delen we reviews van bestaande klanten en nog veel meer!

Volg je ons nog niet? Dan weet je wat je te doen staat!